Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Nils Axle Kanten har flere steder han etter pris på. Vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 20.nov.2016 09:09
Oppdatert: 20.nov.2016 09:09

1. Når jeg ikke gidder å dra på kontoret om morgenen, men har behov for å se og høre folk, er Café Gravdahl det perfekte stedet for meg. Her kan jeg sitte med en kopp kaffe, lese aviser, la tankene flyte og skisse litt. Jeg har ofte fått ideer til ei tegneseriestripe mens jeg har vært her. Av og til er det mer motiverende å sitte i et kafémiljø å skrive enn på kontoret. Og så treffer jeg jo en del kjente, da.

2. I kjelleren hjemme sammen med gitaren min. Det hender jeg sniker meg ned i kjelleren og drar noen gitarriff når alle barna har en iPad eller sitter og leker, mens kona har kontroll på det som skjer. Er inspirert av Eric Gales, Nuno Bettencourt og Joe Bonamassa. Jeg lager også egne riff som testes på bandet jeg spiller i, riff som blir bedre når vi har videreutviklet dem sammen. Det er kult å spille i band når en arbeider alene.

3. Barndomshjemmet i Gausdal med sine gamle, fine tømmervegger i stua, er veldig spesielt for meg. Det var opprinnelig en husmannsplass som bestefaren min bygde ut og som faren min tok over senere. Stedet er i dag solgt, men jeg ble veldig knyttet både til området i Gausdal og barndomshjemmet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke