Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Tre andre favorittsteder
Roger Andreassen har flere steder han setter pris på, og vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 18.des.2016 09:48
Oppdatert: 18.des.2016 10:11

1. Jeg er fantastisk glad i setervangen Hynna i Åstdalen som er barndommens grønne dal for meg. Med en far som fabrikkarbeider og ei hjemmeværende mor var det ikke alt vi kunne tillate oss å gjøre i sommerferiene. Men vi fikk låne setra til onkelen min, Johan Røhr, i Øyer, og der hadde familien på fem mange flotte ferier. Jeg kan fortsatt forestille meg Hynnebekkens klukking, bruset fra Hynneelva og den brede, mektige Åsta.

2. Universitetets aula i Oslo med den magiske akustikken og Munchs veldige solbilde. Atmosfæren og syntesen av det du ser og hører, betar meg. Min bror, fløytisten Tom Ottar, debuterte der, og jeg kan fornemme den ubeskrivelige blandingen av syn, hørsel, smak og lukt i den flotte salen.

3. Jeg går mange turer med bikkja i den vidunderlige miksen av blandingsskog i Moskogen i Moelv. Her vokste jeg opp og her trives jeg veldig godt. Løypene er godt tilrettelagt og merket, og da må jeg også nevne Kjell Sandbeck som har betydd enormt for det arbeidet som er blitt gjort med turløyper. I det stille har han gjort en kjempejobb for folks fysiske fostring i Ringsaker.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke