Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Steinar Johansen har flere steder som han setter pris på, og vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 05.okt.2016 10:22
Oppdatert: 05.okt.2016 10:22

1. Noe likere sted enn Storhamarstranda - fra Koigen og bort til Domkirkeodden - finnes ikke i Hamar. Når jeg trener, må jeg ned på Storhamarstranda den dag i dag; det være seg når jeg sykler, løper eller går. Det er et så utrolig fint område. Jeg vokste også opp ved Storhamarstranda, og lekte mye i området i oppveksten. Det var fotball om sommeren, og i tiden før det bli hockeybane på Storhamar, gikk vi på skøyter på Mjøsa så fort det ble is.

2. På Atlungstad er jeg med i en dugnadsgjeng av seniorer som har et hus vi kaller Gubbestua. Her jobber vi med det ene og det andre, snekrer og gjør forefallende arbeid av ulike slag. Også spiller jeg golf. Jeg trener fem dager i uka, og da er gjerne golf et par av øktene. Det gir energi!

3. Jeg får nesten si verdenshavene. Kona og jeg reiser mye, og vi stortrives på cruiseskip. Vi har vært i Karibien mange ganger, i Middelhavet og sist var vi med på et cruise som gikk fra Dubai til India. Vi har reist fra Thailand til Cambodia og Vietnam. Vi prøver å reise med litt mindre skip, og nå skal vi snart på cruise til Svalbard, Bjørnøya og langs norskekysten til Bergen. Vi gleder oss stort.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke