hacklink
18. sep
 
Sverre Amundsen har flere steder han setter pris på, og vi har bedt ham om å fortelle om tre steder til.

Publisert: 05.des.2016 07:43
Oppdatert: 05.des.2016 07:43

1. På midten av 1960-tallet var det ikke spesielt kult å innrømme at man likte Buck Owens. Men allerede på ungdomsskolen var jeg en ihuga country-kar. Derfor har Nashville vært et naturlig reisemål for meg. I løpet av ti besøk har jeg slitt noen barkrakker. Byen i seg selv er ikke så mye å skryte av, men på Broadway er det mange hull i veggen med gode band på scenen innenfor. Og de spiller stort sett døgnet rundt.

2. Uten egentlig å ha noen annen grunn enn at fisken bet og at det er strålende natur og hyggelige mennesker, bygde jeg hytte i Jølster i Sogn og Fjordane for 18 år siden. I en skråning, 250 meter over Jølstervatnet har jeg funnet mitt paradis i Nikolai Astrups rike. I alle fall når vestlandsværet av og til slipper taket og sola skinner.

3. Gjennom jobben har jeg vært i Tallinn ganske mange ganger, og det er alltid like hyggelig. Det er imponerende å se hvordan de har klart å gjenreise nasjonen etter årelang sovjetisk undertrykkelse. Gamlebyen er en perle. Dessuten kan jeg absolutt anbefale takterrassen på Radisson Blu Sky Hotel.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke