18. aug
Valkyrien Allstars: Tuva Livsdatter Syvertsen, Erik Sollid, Magnus Larsen og Martin Langlie
 
Lørdagskos på Gregers
Valkyrien Allstars og Snakka San & Sver sørget for folkemusikk og god lørdagsstemning da de gjestet Gregers.

Publisert: 23.nov.2013 23:23
Oppdatert: -

Lørdagens konsert med Valkyrien Allstars er det nok mange hamarsinger som har ventet på, og det var mange som hadde valgt å tilbringe lørdagskvelden på Gregers.

Populære

Valkyrien Allstars har siden oppstarten i 2005 vært et sant unikum i norsk musikk, og med sin helt spesielle særegenhet er de i dag å regne som en musikalsk attraksjon. Debutalbumet «Valkyrien Allstars» fra 2007 har for lengst solgt forbi gull. Siden den tid har de gitt ut to nye plater med «Ingen Hverdag» fra 2011 som gruppens siste. Det er Ola Hilmen, Erik Sollid og Tuva Syvertsen som er bandets tre faste medlemmer, men på lørdag hadde de også med seg Magnus Larsen og Martin Langlie for å gi ekstra trøkk på Gregers. Valkyrien Allstars var i storslag, og de rundt 150 publikummerne på Gregers kunne på ingen måte klage på underholdningen da de fikk servert låter fra alle tre albumene. Det var allikevel ikke bare norske bidrag som sto på lørdagens program.

Svensk overraskelse

Snakka San & Sver er et levende musikkmaskineri fra Sverige som kombinerer svensk reggae og norsk folkemusikk på en herlig måte, og for mange ble nok konserten med Snakka San & Sver et hyggelig førstemøte. De startet festen med et skikkelig fyrverkeri, og etter hvert som Valkyrien Allstars entret scenen utviklet lørdagens konsert seg til å bli et lite høydepunkt i høstmørket på Hamar. Festen er allikevel ikke helt over, for nå står artistene nesten i kø for å spille på Gregers. Valentourettes, Chipahua, Marion Ravn, POD Reunion, TNT, Kvelertak og Skambankt er blant navnene skal sørge for hyggelige konsertkvelder på Gregers i tiden som kommer.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke