25. aug
 
Jublileumsjubel med Lucky Ladies
Med sangglede, latter og store mengder energi sjarmerte jubilantene i Lucky Ladies publikum i senk under denne ukens jubileumskonserter i Folkets hus i Moelv.

Publisert: 22.jun.2016 23:36
Oppdatert: 23.jun.2016 14:30

- Dette var helt fenomenalt. Flott program og flinke solister, mener Sjur Alhaug. Han var blant de drøyt 400 menneskene som denne uken sørget for at damene i Lucky Ladies fikk feire korets tiårsjubileum for fulle hus. Alhaug, som selv synger i Næren Mannskor, var blant dem som klappet hendene såre under denne ukens jubileumsfeiring.

- Hele koret bidrar på en flott måte, og arrangementene er alltid veldig gjennomførte. Lucky Ladies er enestående på den måten, sier han.

Variert program

Samtlige seter var altså besatt da korets 28 damer gikk på scenen, og det viser seg at fullsatte saler slettes ikke er sjelden vare for Lucky Ladies. Tidlig i konserten kom det nemlig fram at koret aldri har spilt ett eneste tomt sete, og akkurat det er rimelig imponerende for et kor som denne uken kunne feire ti årsjubileum.

- Vi er ikke som alle andre kor. Vi synger i mange ulike sjangere, og prøver oss på alt mulig rart. Vi har det dessuten veldig moro på scenen, og det tror jeg smitter over på publikum, sier korets Marit Nicolaisen.

- Vi er flinke til å stille med et repertoar som folk kjenner seg igjen i, og vi ser at publikum kommer tilbake gang på gang, sier dirigent Marit T. Maurud.

Koret har jobbet med en rekke ulike prosjekter i løpet av de siste ti årene, og til jubileumsforestillingen hadde Lucky Ladies med seg en stor musikalsk bukett bestående av sanger fra de siste årenes bedrifter. Med en blanding fra Prøysen til Presley, og fra gospel til rock fikk publikum høre et program som virkelig var av det meget varierte slaget, og stemningen var god fra første stund.

På sitt beste

Lucky Ladies er en fargerik og sporty gjeng som virkelig byr på seg selv, og koret stilte som vanlig med tøffe og dyktige solister fra egne rekker. Ole Gjøstøl, Eivind Strømstad, Bjørn Fredriksberg og Ragnhild Maurud stilte som kveldens band, Monica Olsen Østenheden bandt det hele sammen som kveldens konferansier, og danseren Marith Charlotte Bertinussen bidro med fengende trinn. Etter to timer med underholdning var både publikum og kor strålende fornøyd med ukens jubileumsfeiring. 

- Dette var virkelig vellykket. Vi kunne sikkert solgt flere billetter, men her gjør vi hele jobben selv. Da  holder det med to dager, sier Nicolaisen etter ukens to forestillinger. Dirigent Maurud kunne ikke vært mer fornøyd med onsdagens innsats. 

- Det publikum fikk høre i dag er det vi er gode for.  Vi kunne ikke vært bedre enn vi var i kveld, smiler dirigent Marit T. Maurud. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke