26. aug
TOM STEINAR LUND: Prises av Sandbeckstiftelsen.
 
Lund får kulturprisen
Tom Steinar Lund får Vidar Sandbecks kulturpris 2012.

Publisert: 01.mar.2012 06:30
Oppdatert: -

RENA
- Tom Steinar Lund er en fremragende musiker, men også en Sandbeck-kjenner av de sjeldne. Det gjør ham til en svært verdig prismottaker, sier styreleder i Sandbeckstiftelsen, Åse Grønlien Østmoe, om årets vinner av Vidar Sandbecks Kulturpris, «Regnbågåbrua».
- Årets prismottaker er en fremragende gitarist, og han behersker alle sjangre på sitt instrument. Det sies at fela var sjelen til Vidar Sandbeck. På samme måte kan en si at gitaren er sjelen til Tom Steinar Lund, heter det i juryens begrunnelse. Juryen understreker også hans rotfasthet og lokale tilknytning til Jømna og Elverum, til tross for at han har bodd hele sitt voksne liv i Oslo.
Prisen deles ut under Sandbeckdagene «Viser i Skogen» i Rena Kulturhus 7. juni. Tidligere vinnere er prinsesse Märtha Louise, Lasse Johansen, Ove Røsbak og Frida Ånnevik.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke