22. aug
 
Lykkelig gift
Torunn Meyer og Geir Moen fikk lørdag drømmebryllupet i oppfyllelse da de ble viet til ektepar på ekte middelaldervis.

Publisert: 13.jun.2015 18:06
Oppdatert: 13.jun.2015 18:05

Torunn Meyer og Geir Moen er begge aktive medlemmer av Hamar middelalderforening, og lørdag sto de i setnrum av festivalen da de ble til mann og kone med vielse i domkirkeruinene. 

- Vi har vært forlovet i to år, og jeg begynte tidlig med planleggingen av hvordan dette kunne gjennomføres. heldigvis syntes Torunn at dette var en god idé, sier brudgommen, og samtidig benytter anledningen til å takke alle som har bidratt. 

- Dette hadde ikke vært mulig uten all den hjelpen vi har fått, sier Geir moen. Bryllups-paret har blant annet fått god hjelp av Hamar Katedralskole til å sy kostymer, samt lage regvisitter. 

Paret forteller at seremonien ble akkurat så bra som forventet, og at de nå ser fram mot en lang dag med mye feiring i skikkelig middelalderstil. 

Bryllupet startet med opptog fra markedet opp til domkirkeruinene, og brudeparet ble møtt med mange brede smil og lykkeønskninger på sin ferd mot vielsen.

Ledelsen av arrangementet kan melde om et enormt publikums-innrykk til festivalen.

- Interessen har vært enorm, men på grunn av de enorme folkemengdene har det også oppstått en del køer. Nå håper vi at de som har tenkt seg hit på søndag benytter seg av hjemmesidene våre til å kjøpe billetter, sier seksjonsleder Magnus Sempler Holte. 

Se video fra bryllupet øverst i saken

 
FORNØYD: Bryllups-paret var strålende fornøyd med seremonien.
FOTO: KRISTIAN EINANG
NYGIFT: Geir Moen og Torunn Meyer giftet seg under Middelalderfestivalen lørdag.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke