18. aug
 
Lys i mørketida
-Yes, dette ble akkurat den konserten vi hadde håpa på! jublet korpsleder Henriette Fauskerud Heggelund etter konserten Brumunddal musikkorps holdt sammen med Nora Foss Al-Jabri og Knut Kippersund Nesdal.

Publisert: 14.des.2014 08:15
Oppdatert: 18.des.2014 10:44

-Når vi førstes skulle prøve oss på en egen julekonsert, så ble dette selve drømmekvelden for oss, sier Heggelund.

Det var kamp om de siste billettene. En full sal med 350 publikummere satte stor pris på denne kvelden sammen med artister og korps.

TO STORE TREKKPLASTRE

Som tidligere omtalt i HA, følte Brumunddal Musikkorps at de hadde lagt gullegget med å hyre Nora Foss Al-Jabri og Knut Kippersund Nesdal lenge før de fikk rikskjendisstatus. Nora vant som kjent finalen i NRKs storsatsing Stjernekamp i høst. Knut kom på finaleplass i Melodi Grand Prix.

En svært ledig, dyktig og engasjert konferansier Lise Holland, kunne stolt presentere disse unge og fremadstormende artistene for publikum. De ble varmt tatt imot.-Jeg kan si til barnebarna mine at nå har jeg til og med tatt på disse to, som garantert blir store stjerner, sa Holland.

VARIERT REPERTOAR

Det ble en konsert med stor bredde. Våre kjente og kjære julemelodier fra Norden ble blanda med godt amerikansk. Da Knut Kippersund Nesdal dro til med «O helga natt» etter pausen, reiste folk seg og ga ham stående applaus. Solistnummer kom også fra korpsets egne rekker med Cato Mikkelsen på kornett og fra innleide Haakon Amundsen fra Vang på baryton.

Før hele salen kunne reise seg og avslutte med fellessang «Deilig er jorden», runda Nora Foss Al-Jabri og Knut Kippersund Nesdal av med en flott duett «White Christmas». Både korps og artister ble trygt leda av dirigent Per Kristian Ødegård Syversen

NYE ÆRESMEDLEMMER

Leder Henriette Fauskerud Heggelund benytta også kvelden til å takke og hedre tre medlemmer som har stått på for korpset og korpsbevegelsen gjennom en mannsalder. Trond Framnes og ekteparet Åsta og Kåre Oppheim ble alle utnevnt til æresmedlemmer av korpset.

Brumunddal Musikkorps greide mesterstykket å få 350 folk ut på en lørdagskveld midt i julestria. Det var mange godord å høre fra publikum, jevnt over godt voksent folk. Men HA snakka også med et par av ungdommene.- Vel verdt å være med på, sa 15-åringene Magne Risto og Even Bosaaen. Leder Henriette Heggelund forteller at korpset har som motto: Stolt, Attraktiv og Synlig». Den visjonen fikk de verifisert overfor er takknemlig publikum.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke