25. aug
 
Maggios lekegrind
Med Ungdomssymfonikerne i ryggen og 800 i hallen storkoste den svenske popstjernen seg under mandagens konsert i Terningmoen Arena.

Publisert: 04.aug.2014 23:39
Oppdatert: 04.aug.2014 23:39

Mens uværet herjet utenfor Terningmoen Arena så publikum den svenske popstjernen Veronica Maggio herje innenfor veggene i håndballhallen. Sammen med de dyktige musikerne i Ungdomssymfonikerne serverte Maggio et rikt utvalg av sine egne hits, og de rundt 800 publikummerne i salen så ut til å sette stor pris på den noe originale blandingen av klassisk musikk og pop. 

Svensk-italienske Veronica Maggio ga ut sitt siste album «Handen i fickan fast jag bryr mig» i 2013, og står bak superhiter som «Välkommen In», «Sergels Torg», «Måndagsbarn» og «Jag kommer». Den 32 år gamle vokalisten og låtskriveren platedebuterte så tidlig som i 2006 med albumet «Vatten och bröd». Etter at hun vant blant annet prisen for beste nykommer ved Grammisgalan i 2007, har hun vært en favoritt i hos söta bror. Også her til lands ble hun meget populær, spesielt etter at «Måndagsbarn» kom ut i 2009.

Under mandagens festspillkonsert demonstrerte Maggio at hun også er i stand til å skape litt magi sammen med festspillenes faste musikere i Ungdomssymfonikerne. Konserten besto av to ulike sett, og det var symfoniorkesteret som sørget for å sette tonen både før og etter pause. Under ledelse av dirigent Hans Ek sørget Ungdomssymfonikerne for å gi den svenske artisten gode arbeidsforhold, og Maggio strålte fra scenen med de dyktige musikerne i ryggen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke