19. aug
 
Intrumental magi
Ali De Meola og hans stjerneensemble sørget for en perfekt avslutning på AnJazz.

Publisert: 11.mai.2014 00:44
Oppdatert: 11.mai.2014 00:44

Det var nok mange som hadde pekt seg ut lørdagens konsert som årets AnJazz-høydepunkt, og etter lørdagens imponerende økt i Kirsten Flagstad salen var det lett å forstå hvorfor. Al Di Meola er en verdenskjent gitarist med en lang og innholdsrik karrière bak seg. Han beskrives som en av vårt tids mest innflytelsesrike gitarister, men er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med gitaristene John McLaughlin og Paco de Lucia. Han var nylig i Abbey Road Studio for å spille inn et album dedikert til The Beatles, der han tolker et utdrag av deres mest kjente låter. Det var disse låtene som var grunnlaget til lørdagens program. Al Di Meola ankom scenen med et fullverdig ensemble bestående av strykere, piano og slagverk, og sammen sørget de for å gi kveldens publikum en opplevelse til minnebøkene. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke