17. aug
STORM: Maren Myrvold tok publikum med storm under åpningskonserten. FOTO: MARIT AMUNDSEN.
 
Magiske Maren
Maren Myrvold tok publikum med storm da hun sang fra Den glade enke under åpningskonserten Mestermøte ved Mjøsa.

Publisert: 14.jun.2012 23:11
Oppdatert: -

Maren Myrvold måtte på kort varsel være stedfortreder for Tanja Irene Leine som var syk. Men den rollen fylte den unge lovende sangerinnen svært godt. Iført smaragdgrønn kjole og med grønne øyne fikk hun trampeklapp fra publikum. Det var i det hele tatt svært mange gode lokale prestasjoner under åpningskonserten. Fra Gjøvik kom Ellisiv Tandberg, 16 år, og spilte Domenico Scarlattis sonate i d-moll. En annen lokal helt ble Emil Næshagen, som var elev ved Toneheim i fjor.
- For meg var det en stor ære å få framføre et solonummer under Flagstadfestivalen, forteller Næshagen.
Andre lokale helter var søsknene Samuelsen, Kirsten Flagstadkoret som består av 50 lokale amatører og orkesteret Mjøsmusikk.
Hamardomen var fullsatt i den vakre sommerkvelden, og publikum fikk en lett og iørefallende start på tre dager i Kirsten Flagstads ånd i Hamar.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke