18. aug
KOMMER: Maria Mena kommer tilbake til Hamar. Bildet er tatt ii Kulturhuset i Hamar 2016. I desember skal hun stå på Scandic Scene. Foto: Ole Kristian Haagenrud
 
Maria Mena tilbake til Hamar
Maria Mena har flere ganger besøkt Hamar som artist, eksempelvis under Idrettsgalla og på scenen i kulturhuset i 2016. Nå kommer hun tilbake – til Scandic scene.

Publisert: 23.feb.2018 11:05
Oppdatert: 23.feb.2018 11:09

Det er Thomas Härkänen i bookingselskapet Venues som melder at den publikumsvennlige artisten kommer til Hamar 8. desember 2018.

 Denne gang handler det om prosjektet «Home For Christmas», bygget omkring julehit’n med samme navn, som mange forbinder med Bent Hamers film «Hjem til jul» (2010), basert på novellesamlingen «Bare mjuke pakker under treet» av Levi Henriksen.

Bookingselskapet Venues refererer til Bergenavisens gode kritikk fra Grieghallen før jul når de nå promoterer Menas besøk i Hamar:

 «Det var en høyst ærverdig fremtreden Mena introduserte med, der alle de svartkledde musikerne (14 på det meste) fant sine plasser. Så fikk flygelet fylle hallen før Mena selv entret scenen med Ole Paus' «Mitt lille land». Seansen var nærmest en prosesjon, og følelsen om at her skulle det skje noe stort var gåsehudfremkallende. Allerede under åpningslåten ble denne påstanden forseglet. Stemningen var satt, og hver eneste bevegelse ser ut til å fengsle publikum. Et særs godt utgangspunkt for artisten som bærer følelsene utenpå kroppen.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke