19. aug
 
Marit Larsen fylte Gregers
Marit Larsen møtte et stappfullt Gregers da hun spilte i Hamar.

Publisert: 15.jan.2015 22:40
Oppdatert: 15.jan.2015 22:43

Plateaktuelle Marit Larsen er ute på turné. Torsdag kveld besøkte hun Hamar, og ble tatt imot av et stappfullt Gregers. 250 publikummere hadde møtt opp for å få med seg konserten.

I fjor ga Marit Larsen ut sitt fjerde soloalbum, «When the morning comes». Den spilte hun inn i countrymekkaet Nashville, i god distanse til sine vante omgivelser.

- Det hjalp meg å se ting litt utenfra, fortalte musikeren, som gladelig øste av sin livsvisdom.

Under konserten på Gregers framførte hun både nytt og gammelt materiale. Til tross for at hun ikke er mer enn 31 år, har Marit Larsen allerede lang fartstid bak seg i musikkbransjen. Låtene fra tenårene får fortsatt være med.

- Jeg har skjønt det nå, at jeg var ganske kul da jeg var 19. Jeg skjønte det ikke da, fortalte artisten, og framførte «Under the Surface», som hun skrev da hun var i slutten av tenårene.

Litt publikumsfrieri gjør seg alltid. Marit Larsen benyttet anledningen på Gregers' scene til å skryte litt av alt du kan få på Espa, særlig bollene. Sånt smaker tydeligvis godt for en musiker på turné.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke