19. aug
 
Marit Larsen sjarmerte på Larsen
I anledning 5-årsjubileum inviterte Larsen Café onsdag kveld til sommerkonsert i nyoppusset bakgård. På plakaten sto Marit Larsen, Humming People og Darling West.

Publisert: 02.aug.2017 22:39
Oppdatert: 02.aug.2017 23:04

Det koker med liv i den nyoppussede bakgården til Larsen Café i Strandgata i Hamar onsdag kveld. Kveldens første band, Humming People, inntar scenen og daglig leder og eier av Larsen Cáfe Linn Byberg kan kunngjøre at konserten er utsolgt.

Fullstappet bakgård

- Vi har klart å presse inn 200 stoler her ute! Gled dere til en kremkonsert! Dette er de mest sjarmerende gutta på begge sider av Mjøsa, skryter hun. - Det har blitt en tradisjon å ha disse tre bandene på besøk, det er utsolgt hver gang! forteller hun til HA i etterkant.

Johnny Cash og Bob Dylan er åpenbare inspirasjonskilder for bandet med røtter i Oslo og Toten, og guttene varter opp med fengende og lett rockemusikk.

Darling West, bestående av Tor Egil Kroken, Mari Sandvær Kreken og Kjetil Steensnæs følger så med Nashville-preget country. HAs anmelder trillet en 5er til deres siste skive, «Vinyl and a Heartache» i 2016.

Larsen på Larsen

Kveldens trekkplaster Marit Larsen inntar beskjedent scenen sammen med bandet sitt, bestående av medlemmer fra både Darling West og Humming People.
- Vi har ikke signert livstidskontrakt enda, men vi kunne like gjerne gjort det. Tredje år med Larsen på Larsen! utbryter hun lattermildt. Hennes 45 minutter dras i gang med en vakker acappella, men det er først når countrystjerna drar frem gitaren at kveldens hun skinner best.

Tittelsporet fra debutalbumet, «Under the Surface», har en melodi som utvilsomt er brent inn i de fleste nordmenns hoder, og publikum koser seg. Skal man tro stemningen er dette en kjær tradisjon som forhåpentligvis beholdes i lang tid.

Les HAs anmeldelse av Marit Larsens siste plate, "Joni Was Right II" her.

Marit Larsen solodebuterte med låte «Don’t Save Me» i 2006. Låta klatret raskt til topps på VG-lista Top 20, og Larsen vant Spellemannsprisen for årets kvinnelige artist samme året. Fra 1998-2002 var hun halvparten av popduoen M2M sammen med barndomsvenninne Marion Ravn.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke