22. aug
Marit Selfjord er ansatt som ny operasjef i RingsakerOperaen.
 
Marit Selfjord ny operasjef
Ringsakeroperaens styre har ansatt Marit Eline Selfjord som ny operasjef.

Publisert: 03.apr.2012 12:02
Oppdatert: -

RingsakerOperaen jobbet med 11 navn, der flere var godt kvalifiserte. To av søkerne ble intervjuet. Beslutningen var ikke vanskelig, et enstemmig styre ønsker Marit hjertelig velkommen til Brumunddal.

Marit Eline Selfjord jobber i dag som teater- og kulturpedagog i Trondheim kommune, der hun bl.a. skal regissere åpningsseremonien til Olavsfestdagenes 50-årsjubileum i juni 2012. Hun har også ansvaret for oversettelse og regi når «Den vakre Møllerdatteren « av Schubert for første gang framføres på norsk i sommer. Hun begynner hos oss i august.

Hun er utdannet lærer i Trondheim hvor hun også har studert musikkvitenskap. Deretter tok hun operasangerutdannelse ved Göteborgs Universitet.

Yrkeserfaringen er lang og variert: artist, regissør, tekstformidler, prosjektleder, pedagog og offentlig kulturadministrasjon. Marit er opptatt av lokal forankring, samtidig som hun har et bredt nettverk i inn- og utland. Hun flytter til Brumunddal i løpet av sommeren og ser fram til å bli kjent med alle de involverte i RingsakerOperaen.

- Vi er trygge på at Marit er godt kvalifisert for jobben og at hun har mye å tilføre oss av kompetanse og nettverk. Det viktigste er likevel at hun gir uttrykk for respekt og omtanke for RingsakerOperaens viktigste ressurs: de frivillige!, sier styreleder Kari Bekken.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke