24. aug
 
Markus & Martinus og Daniel Owen kommer til Hamar
Vi vil ha mer - publikummet stemte frem både Markus & Martinus og Daniel Owen som noen av sine favorittartister. Nå blir alle tre å se på scenen i Hamar kulturhus fredag 18. desember.

Publisert: 29.okt.2015 15:35
Oppdatert: 30.okt.2015 06:32

"Vi vil ha mer" er en kampanje fra Hamar kulturhus som gikk over ti dager høsten 2015. Kampanjen oppfordret publikum til å ønske seg artister til Hamar kulturhus ved å registrere sine artistønsker på Kulturhusets nettsider. Hamar kulturhus skal nå prøve å få de mest populære artistene til Hamar innen sommeren 2016.

Populære tvillinger

Tvillingparet Marcus og Martinus er blant landets mest populære, unge artister for tiden.
Som 10-åringer vant guttene i 2012 finalen i MGP junior med sangen ”To dråper vann”. Etter det har de gitt ut flere hittlåter, turnert over hele landet og fått muligheten til å spille i Oslo spektrum 3 ganger. De har vært med på en hel masse TV opptredener og i sommer spilte de på VG-lista topp 20 på Rådhusplassen til et kor av hylende jenter.

Etter en rekke utsolgte konserter kommer de nå til Hamar for å vinne nye hjerter.

─ Dette er gutter som til tross for sin unge alder er meget scenevante og som leverer veldig profesjonelle opptredener, sier produsent ved Hamar kulturhus, Rune Kristian Haugen.

Ikke alene

På samme scene står også en annen populær unggutt, nemlig Daniel Owen, vinner av Norske talenter 2011.

Den nå 15 år gamle gutten har siden 2011 jobbet beinhardt både i dansestudio og musikkstudio og skaffet seg fans langt utover Norges grenser. Både Chris Brown og folkene bak Justin Bieber har latt seg imponere av hans teknikk og talent, og se har postet flere av Daniel Owens YouTube-videoer på sine sosiale medier.

Debutsingelen ”Girl gone bad” ble en stor hit, og 6. november slippes en ny låt som det er store forventninger til. Den 18. desember entrer han scenen i Kirsten Flagstad-salen.

─ Dette blir en stor kveld for alle barn og ungdommer under 18 år og en flott avslutning på en innholdsrik høst i Hamar kulturhus sier Haugen

Trekker VIP-pass
Til denne konserten trekker vi to vinnere av VIP-billetter.

─ Nå blir det spennende å se hvem av de som stemte fram disse artistene som blir de heldige vinnerne av VIP-billetter, sier Haugen.

Mange vil ha mer

4796 registreringer og hele 432 ulike artistønsker ble meldt inn til Kulturhusets «Vi vil ha mer-kampanje» i august. Kulturhuset er nå i kontakt med de mest populære på listen, med en forutsetning om at artistene hadde mulighet til å komme innen sommeren 2016.

Dette er den andre konserten Hamar kulturhus slipper fra topplista og avslører at de er i full gang med forhandlinger med flere artister, som vil slippes fortløpende så snart bookingene er i boks.

─ Fordi Kulturhuset befinner seg i en bookingprosess kan vi enn så lenge ikke avsløre hvilke artister som troner øverst på lista, men vi er i kontakt med både nasjonale og internasjonale artister og utøvere og gleder oss til å presentere flere av de som publikum har ønsket seg til Hamar kulturhus, sier kulturhusleder, Terje Gloppen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke