20. aug
MONSTER: Dette faller i smak på årets mart'n. FOTO: KRISTIAN EINANG.
 
Mart'ns nye monster
Hamar Mart'ns nyeste attraksjon Go2Gate faller i smak blant de unge karusellkjørerne.

Publisert: 28.sep.2013 17:23
Oppdatert: -

Hamarsingene flokker seg til Vikingskipet for å være med på moroa under årets Hamar Mart'n. Besøksantallet har vært meget godt så langt, og det ser virkelig ut til at flyttingen fra CC- tomta til vikingskipet har falt i smak blant byens befolkning. Tivoliet er nemlig det samme selv om omgivelsene er annerledes. Med bedre parkeringsmuligheter og gratis inngang har årets mart'n vært en stor suksess så langt.

Det er allikevel noe som er nytt under årets tivoli. I år er det nemlig en ny karusell på plass, og den har i tillegg avløst pariserhjulet som tivoliets høyeste attraksjon. Karusellen Go2Gate er nemlig tivoliets nyeste utfordring, og på grunn av den enorme høyden er den lett gjenkjennelig på plassen utenfor Vikingskipet.

HA møter to vågale jenter utenfor det store monsteret, og det var tydelig at Hamar Mart'n nå har fått på plass en ny manndomsprøve.
- Det første jeg tenkte da jeg så den høye karusellen var at jeg ville om bord med en gang, sier Mia G. Solberg. Da tok det ikke langt tid før begge var om bord, og de forteller at turen med Go2Gate var en helt spesiell opplevelse.
- Det var veldig gøy. Det er en helt utrolig utsikt på toppen. Det kriblet litt i magen undervegs, men til slutt vil man bare kjøre mer, sier Katrine Kleven. Begge syntes at den nye karusellen er et langt bedre alternativ enn pariserhjulet når det kommer til å nyte utsikten.
- Pariserhjulet er kjedelig. Dette er mye morsommere, sier Kleven.
De alle fleste som går forbi ser oppover mot toppen med stor skepsis, men disse to jentene klatrer om bord helt uten betenkeligheter.
- Vi er ganske tøffe, så vi er ikke nervøse i det hele tatt, sier Mia G. Solberg før hun sammen med Katrine Kleven tusler inn i køen for nok en luftetur med Mart'ns nyeste karusell.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke