buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
FARLIG MAT: 29 prosent av oss oppgir å ha blitt matforgiftet i utlandet.
 
Én million blir matforgiftet

Publisert: 07.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
22 prosent har blitt matforgiftet i utlandet én gang, mens sju prosent har opplevd det flere ganger. Det viser en undersøkelse YouGov har gjort for Anticimex.
Den største synderen er Campylobacter-bakterier, og landene vi forgiftes i ligger stort sett i Asia og rundt Middelhavet.
- Vi blir smittet gjennom forurenset drikkevann eller matvarer og kalde buffeer som står i romtemperatur.
- Du har liten kontroll på hvor lenge maten har stått framme, sier , sier næringsmiddelteknolog Hanne Høgberg.
Vann fra kran er trygt til kaffe og te fordi det kokes, mens flaskevann er det sikreste mot tørsten. Iskrem er også en god måte å kjøle seg ned på, men særlig softis kan være et risikoprodukt i forhold til matforgiftning. Dette blir vi syke av: Dårlig mat: 48 prosent. Dårlig hygiene på spisestedet: 23 prosent. Isbiter: 2 prosent. Dårlig håndhygiene: 2 prosent. Softis/kuleis: 1 prosent. Annet: 8 prosent. Vet ikke: 16 prosent.
(Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat