buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Original bildetekst:
 
- Alt kan grilles
Ifølge Jan Ivar Nykvist, fire ganger norgesmester i grilling og mannen bak boken «Glød», kan alt grilles, med noen ytterst få unntak.

0
Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 04:00

– Jeg håper nordmenn våger å eksperimentere mer nå i sommer, sier Jan Ivar Nykvist. - Sommeren handler om god mat og godt selskap. Gode forberedelser gjør at også grillmesteren kan nyte selskapet.

Et tips fra Nykvist er at du lærer deg forskjellen på direkte og indirekte varme. – Det betyr at du ikke fyrer opp hele grillen. Området rett over varmekilden kaller vi den direkte grillsonen, og området der det ikke er direkte varme kaller vi indirekte. På den direkte grillsonen kan man brune store kjøttstykker. På den indirekte grillsonen kan du la det brunede kjøttstykket ligge og bli perfekt - uten at det blir svart og forkullet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat