buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
- Mye å lære av Australia

Publisert: 01.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Peter Sand Dørstad har fått æren av å være med på å utvikle vin for det australske vinhuset Lindeman's.
Sand Dørstad gikk i fjor til topps i konkurransen om et 14 dager langt opphold hos et av Australias mest tradisjonsrike vinhus.
- Det å få være hos Lindeman's i Australia var en utrolig spennende og lærerik opplevelse. Jeg fikk delta i innhøstingen, reiste rundt til flere ulike vinferier og fikk sett hele produksjonen fra A til Å, sier 23-åringen som til daglig jobber som restaurantsjef i Oslo. I disse dager kommer Lindeman's Shiraz Cabernet 2012, en av vinene Sand Dørstad var med på innhøstingen av, til norske polhyller. Australsk vinproduksjon er relativt ung sett i forhold til Frankrike, Italia og Tyskland, men australske vinprodusenter har i de senere årene vunnet flere priser for sine viner. - Etter besøket hos Lindeman's ser jeg at Europa også kan lære noe av hvordan Australia dyrker fram og produserer vin. Australia har mye å by på for vinelskere, sier Peter Sand Dørstad. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat