buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
17.mai kake
Ei saftig og god bløtkake er noe av det norskeste som finnes. Den hører naturlig til alle våre store festdager. Selve sukkebrødet kan du bake allerede i dag. Fyllet tar du onsdag, mens selve pyntinga er kanskje lurt å vente til selv dagen.

Publisert: 15.mai.2012 04:13
Oppdatert: -
Sukkerbrød:
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Fyll og pynt:
ca. 1 dl eplejuice til dynking
7 ½ dl kremfløte
2 kurver jordbær
1 dl blåbær
10 blad frisk mynte
Slik gjør du:
1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 ºC i 45 minutter.
2. Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem godt med eplejus. Stivpisk kremfløte og del jordbærene i store biter. Legg jordbær på et lag med sukkerbrød og bre over krem. Gjenta med sukkerbrød, jordbær og krem og så videre.
3. Stryk krem på sidene av kaken. Ha resten av kremen i en sprøytepose og sprøyt topper rundt kanten og på toppen. Pynt kaken med jordbær og blåbær og ha på mynteblader som ”bjørkeblader».
(Matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat