buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Norvegia: Mer populær enn noengang.
 
53 tonn Norvegia i døgnet

Publisert: 19.apr.2013 04:13
Oppdatert: -
Nordmenn spiser Norvegia som aldri før. Hvert døgn i 2012 gikk det med nok til å dekke en fotballbane med kilopakker.
Totalt var salget av Norvegia i fjor på rekordhøye 19.310 tonn. Det betyr at det går med 53 tonn i døgnet, eller 1.600 tonn i måneden. Sprer man kilopakker utover en fotballbane i normal størrelse, tilsvarer dette 394 fotballbaner i året, eller rundt en fotballbane i døgnet.
For fem år siden hadde Norvegia en utvikling som verken var lønnsom for kjeder eller for leverandøren TINE. TINE bestemte seg for å fornye merkevaren. Nå peker alle piler oppover.
Meieriselskapet har 160 års erfaring med å lage Norvegia, som var en av de første ostene TINE lærte å lage av hollendere her i landet. Osten lagres i tre måneder før den når norske forbrukere.
Foruten å toppe salgsvolumet i 2012, fikk Norvegia merkestyrkeprisen av Nielsen i 2012. Tidligere har blant annet Coca Cola og Grandiosa fått denne prisen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat