buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
DIREKTØR: Petter Nome.
 
Åtte av ti vil ha ølinfo

Publisert: 20.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Åtte av ti nordmenn støtter Petter Nome i kampen for at norske bryggerier skal kunne informere om øl og vise bilder av øl på sine hjemmesider.
På oppdrag fra Bryggeriforeningen har YouGov stilt følgende spørsmål til et representativt utvalg på over 1.000 personer: Spørsmål: I dag har ikke bryggeriene lov til å vise bilder av ølprodukter på sine hjemmesider. Synes du bryggeriene bør kunne vise slike bilder på egne hjemmesider? 84 prosent svarte ja, 16 prosent nei. - Den breie støtten viser at sunn fornuft ikke alltid er jevnt fordelt mellom de som styrer og de som blir styrt, sier direktør Petter Nome i Bryggeri- og drikkevareforeningen. Han tror folk virkelig ser hvor urimelig regelverket er. - I dag får verken Bryggeriforeningen eller bryggeriene lov til å vise bilder av alkoholholdig øl, glass med øl, eller øl sammen med mat. Vi får heller ikke lov til å drive forbrukerinformasjon om øl, sier han. Helsedirektoratets pålegg har ført til at Bryggeriforeningen har sladdet ølbildene på sine hjemmesider.
(newswire.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat