buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Agurk- og myntesalat med chili
Agurk- og myntesalat egner seg kjempegodt som forrett, pålegg eller som tilbehør til skalldyr.

Publisert: 21.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Chili setter en ekstra snert på smaken.
(4 porsjoner)
1 beger matyoghurt
1 stk slangeagurk
½ rød chili
1 båt hvitløk
8 blader frisk mynte
nykvernet salt og pepper
50 g ruccula eller annen bladsalat
4 skiver grovt brød - ca. 1 cm tykke
½ dl olivenolje
1 ts flaksalt

Slik gjør du
Vask og tørk agurk og del i to på langs. Skrap ut frøene med en liten skje. Del hver halvdel i to på langs. Skjær agurkstrimlene opp i biter på ca. 1/2 cm. Del chilien i to. Skrap ut frøene og finstrimle. Finhakk mynte og hvitløk. Bland alt sammen med yoghurt og smak til med salt og pepper. Skjær vekk skorpene på brødskivene og skjær til et rektangel på ca. 10x4 cm. Drypp over olivenoljen og krydre med salt. Stek på 200°C i 8-10 minutter til brødskivene er sprø og lett gylne. Anrett toastene ved først å legge på rucculasalat, så agurksalaten. Pynt med strimlet salat, litt hakket chili og mynteblader. (frukt.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat