buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
KOKEBOK: Åse Kringlebotn med den nye boka.Foto: Trude E. Henrichsen
 
Alle skoler vi ha skolebøker

Publisert: 06.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
97 prosent av alle norske elever på 6.trinn har fått det første læreverket i faget Mat og helse.
- Responsen fra skolene er helt overveldende og viser at behovet for lærebøker til faget har vært stort, sier Åse Kringlebotn, som har ledet arbeidet med materiellet. Læreverket «Kokeboka mi» er tilbudt gratis til alle lærere i faget Mat og helse, både på mellomtrinnet og på ungdomstrinnet. Materiellet består av kokebøker for 6. og 9. trinn, samt teoribok til ungdomstrinnet, der elevene for første gang får karakter i faget. Det er også utviklet grundige lærerveiledninger for begge trinnene.
Samlet dekker læreverket «Kokeboka mi» alle kompetansemål for faget, og det er i tråd med helsemyndighetenes råd for kostholdet.
- Elevene får kokeboka til odel og eie. Den kan de ta med seg videre gjennom livet. Her finner de oppskrifter både på norsk tradisjonsmat og retter fra andre land, sier Åse Kringlebotn. Læreverket ble lansert for to uker siden. (Newswire.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat