buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
«Alt du har»
 

Publisert: 04.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

Bland alt du har av grønnsaker og bak dem i ovn! Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste du kan servere som tilbehør til både kjøtt, fugl og fisk.
6 porsjoner:
4 stk gulrot
8 stk potet
1 stk rødløk
8 stk sjalottløk
2 båt hvitløk
1 skive kålrot
1 skive knollselleri (sellerirot)
1 stk pastinakk
1 stk grønn squash
1 stk gul paprika
1 stk rød chili
1 ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket timian
3 dl kyllingbuljong (utblandet)
3 ss olivenolje
2 ss hakket frisk kruspersille
Slik gjør du:
Rens alle grønnsakene. Del gulrøttene i to på langs, potetene i to, rødløk og sjalottløk i båter, grovhakk hvitløken, skjær kålrot, knollselleri og pastinakk i staver, jordskokkene i terninger.
Del squashen i to på langs, skjær den deretter i tykke skiver. Rens og skjær paprikaen i brede strimler. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.
Bland alle grønnsakene i en ildfast form, hell på buljong og dryss over salt, pepper og timian. Drypp olje over til slutt.
Bak grønnsakene midt i ovn ved 200°C til de er møre og begynner å bli brune - 45 - 60 min. Dryss hakket kruspersille over like før servering.
(mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat