buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Amerikas forente kaker

0
Publisert: 15.aug.2014 04:00
Oppdatert: 15.aug.2014 03:59

Årets vinner av Best in the World - Gourmand World Cookbook Awards, utgis nå på norsk.

«Unites States of Cakes - ekte amerikanske kaker» er tittelen på boka. Og her er det fritt fram for prisbelønnet salt karamell- og sjokoladekake, Key Lime Pie og Red Velvet Cake. For ikke å snakke om amerikanske frokoster som pannekaker med lønnesirup, vafler og blåbærmuffins. Boka har drøyt 50 oppskrifter, og skal visstnok nærmest dufte av nybakt pai og kanelsnurrer. Det er også lagt vekt på et tøft uttrykket med kakene presentert mot det californiske laid-back-livet som bakteppe.

Konditor, mesterkokk og forfatter Roy Fares elsker den amerikanske vestkystkulturen, og spesielt Los Angeles-området. Han har tatt utgangspunkt i de klassiske kakeoppskriftene og utviklet dem i retning av et tydeligere smaksbilde og redusert noe på sukkermengder - en bevisst tilpasning til skandinaviske preferanser.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat