buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Appelsin-omelett
Den gode kombinasjonen sitrusfrukt og egg er mye brukt, som oftest i kaker og bakverk. Her har du en omelett med appelsin.

Publisert: 13.aug.2015 04:00
Oppdatert: 13.aug.2015 04:00

Ingredienser 1 porsjon:

2 egg

1 appelsin

1 ts sukker

1⁄2 ss margarin

1⁄2 ss grovhakkede pistasienøtter eller hasselnøtter

1 ts melis

Slik gjør du:

1. Knekk egg i en bolle. Riv skallet av halvparten av appelsinen. Skjær ut appelsinfileter og klem ut saften. Mål opp 2 ss appelsinsaft per porsjon og visp sammen med eggene.

2. Visp sammen egg, appelsinskall og -saft og sukker. Varm en liten stekepanne og ha i margarin. Hell i eggeblandingen porsjonsvis, det vil si om du lager flere porsjoner får du best resultat av å steke én og én omelett. Bruk en stekespade og trekk den stivnede røren inn mot midten, så den flytende blandingen også blir stekt.

3. Når omeletten begynner å bli ferdig, brett den dobbelt, trekk den av platen og la den hvile et par minutter. Hvelv den over på en tallerken. Pynt med appelsinbåter og dryss over hakkede nøtter og melis.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat