buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Aprikosgryte
 

Publisert: 14.des.2010 04:12
Oppdatert: -

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt (aprikoser) og sterkt (chili). Enkelt for noen er vanskelig for andre. Denne retten ligger sånn midt på treet, og skal være mulige for alle å utføre. Alt du trenger er litt pågangsmot...

(4 porsjoner)

800 g grytekjøtt av lam uten bein
1 løk
2 båter hvitløk
2 gulrøtter
200 g aprikos
1 ½ ts karri
½ ts chilipulver
2 stk laurbærblad
½ sitron
8 dl kjøttbuljong (utblandet)
2 ss smør /margarin til steking

Slik gjør du
1. Skjær kjøttet i 2 cm store biter. Finhakk løk, hvitløk. Skrell og riv gulrøttene og sitronskallet grovt. Del aprikosene i to.
2. Brun kjøttet raskt i små porsjoner på sterk varme i en jerngryte. Ta ut kjøttet.
3. Fres løk og hvitløk. Tilsett gulrot, aprikos, karri og chilipulver, og la det steke videre på svak varme i 2-3 minutter.
4. Tilsett kjøttet i gryten. Hell over buljongkraft, legg i laurbærblad og sitronskall. La gryten trekke på svak varme i ca. 30 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne ris til. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat