buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Aprikoshorn

Publisert: 04.okt.2010 04:12
Oppdatert: -
(8 horn)
2 dl melk
½ pk. gjær
2 ss olje
1 ts sukker
½ ts salt
20 tørkede aprikoser
1 dl hasselnøtter
150 g sammalt hvete, grov
100 g hvetemel
1 egg til pensling
sesamfrø til pynt
Slik gjør du
Varm melken til den er fingervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i en bakebolle og rør den ut i den lunkne melken. Tilsett olje, sukker og salt. Rør inn oppskårne aprikoser, grovhakkete hasselnøttkjerner og melet. Hold igjen litt av melet til utbakingen. Rør til deigen slipper bollen og rørespaden. Dekk bollen med plast eller kjøkkenhåndkle og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter, på et lunt sted.
Ta deigen ut på melet bakebord. Kjevle hele emnet ut til en tykk rund leiv, ca. 1/2 cm tykk. Bruk kaketrinse og del den opp i 8 spisser. Rull hver del sammen fra ytterkant mot innerkant. Form horn, og legg dem på en stekeplate med bakepapir. Dekk til med plast eller et kjøkkenhåndkle og la hornene etterheve dem på et lunt sted i ca. 30 minutter.
Pensle dem lett med sammenvispet egg, og dryss sesamfrø på. Stek aprikoshornene midt i ovnen ved 220 °C i ca. 10 minutter. Avkjøles på rist. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat