22. okt
 
Arme riddere
Arme riddere kan lages som en dessertvariant eller som en smårett når en er sulten. Bruk brød du har liggende, og da gjerne grovt brød som i denne oppskriften.

0
Publisert: 03.apr.2014 04:00
Oppdatert: 04.apr.2014 13:21

Ingredienser

4 skiver grovt brød

2 stk egg

2 ss sukker

2 ½ dl melk

½ ts malt kardemomme

½ ts malt kanel

smør til steking

ca. 1 ss smør til steking

Slik gjør du

1. Pisk eggene lett sammen med sukker, melk og krydder.

2. Bløt brødene i røren til de er gjennombløtet.

3. Stek de arme ridderne i smør i stekepanne ved middels varme til de er pent gulbrune. Server arme riddere med syltetøy til.

Tips: Bruk gjerne brød som er noen dager gammelt.

(Brød&Korn)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke