22. okt
 
Asiatisk biff
Her har vi laget en vri på biffen og gitt den en spennende smak. Mariner biffen i en asiatisk fiskesaus.

Publisert: 11.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe
1 lime
1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
3 finkuttete vårløker
1 ss finhakket frisk koriander
1 ss finhakket frisk mynte
½ ts chilipulver

Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).
2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.
Server gjerne med ris og en kryddersterk saus som dip, for eksempel chilisaus.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke