buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Asiatisk biff
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i panne og på grill.

Publisert: 31.mar.2017 11:52
Oppdatert: 31.mar.2017 11:55

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe

1 lime

1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)

3 finkuttete vårløker

1 ss finhakket frisk koriander

1 ss finhakket frisk mynte

1⁄2 ts chilipulver

4 ss søt chilisaus

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).

2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.

3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1–2 minutter på hver side.

Server spydene med chilisaus som dipp.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat