buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Asiatisk eggerull

Publisert: 14.nov.2016 06:51
Oppdatert: 14.nov.2016 06:59

Denne asiatiske eggerullen er helt herlig og kan spises som en egen rett, eller som små munnfuller. Litt mer avansert enn en vanlig omelett.

Ingredienser (4 porsjoner):

6 egg

1⁄2 ts salt

2 vårløk

1 stk rød eller grønn chili

1⁄2 gulrot

1⁄4 rød paprika

2 skiver kokt skinke

1 ss olivenolje

2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du:

1. Finkutt gulrot, paprika, vårløk og skinke. Rens chili for frø og finhakk chilien.

2. Visp sammen egg og salt i en bolle. Bland grønnsakene og skinken inn i eggeblandingen.

3. Varm en stor stekepanne til middels varme, ha i olje og hell over eggeblandingen.

4. Lag denne som en omelett i starten, hvor du drar røren mot midten. På slutten av steketiden skal du bruke en stekespade og rulle den tett sammen til en rull. Pass på at eggene har satt seg før du tar den av pannen.

5. Del eggerullen i biter eller server den som den er. Pynt med gressløk.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat