buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Asparges og parmesanost i spekeskinke
Asparges og parmesanost i spekeskinke er en smakfull smårett når du har lyst på noe godt. Den passer også utmerket som en tapasrett.

Publisert: 03.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
8 skiver spekeskinke
8 grønne friske asparges
150 g parmesan skåret i 8 staver
Slik gjør du:
1. Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.
2. Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.
3. Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.
Server gjerne med ferskt brød og rømmedressing.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat