buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Asparges Tempura

Publisert: 24.mai.2008 07:33
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
1/2 pose tempura mix (mel for fritering) 16 grønne asparges
6 dl rapsolje til fritering
1 1/2 ts maldonsalt eller annet godt
alt
1 dl balsamicoeddik

Slik gjør du
Bland tempuramixen som angitt på pakken. Skyll asparges og brekk bort et par cm nederst på stilken. (NB. Asparges skal brekkes, ikke skjæres med kniv).

Varm opp olje til 180 grader. Dypp aspargesen i tempurarøren og friter4-5 om gangeni olje i ca. 1-2 minutter - alt etter tykkelse på aspargesen. Ta de opp med hullsleiv og la dem renne godt av seg på kjøkkenpapir. Dryss på maldonsalt (eller annet godt salt) og server med en gang. Sett frem en skålmed balsamicoeddik til å dyppe aspargesen i.
Asparges Tempura er best med det samme, f.eks. somsnackstil noe godt i glasset.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat