buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Avokadosalat med kyllingbryst
 

Publisert: 06.apr.2010 09:04
Oppdatert: -

(4 porsjoner) En frisk salat passer til alle årstider, og til alle høytidene. Selvsagt må man derfor ha en egen påskesalat. Med kesam, avokado og basilikum 1 gul paprika

1 rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g eikebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 avokado
2 kyllingbryst (med skinn og vingebein)
1 dl fruktjuice med mango
2 dl kesam

Slik gjør du
Del paprikaen, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter. Del i båter. Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen. Del avokadoen i båter. Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. Bland mangojuice sammen med kesam og server ved siden av sammen med godt brød. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat