buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Bacalao
Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden, og i Portugal skryter de av at de har en for hver dag i året. Her hjemme er den tomatiserte utgaven den mest brukte. Lett å lage og perfekt mat for festlige anledninger.

Publisert: 01.aug.2016 04:00
Oppdatert: 01.aug.2016 04:01

Ingredienser 4 porsjoner:

2 kg klippfisk

1 kg løk og 1 kg potet

2 røde chili

3 bokser hakkete hermetiske tomater

10 hele pepper

2 hvitløk

4 laurbærblad

30 svarte oliven

3 dl olivenolje

Slik gjør du:

1. Vann ut klippfisk over natten (legg den i en stor bolle med vann).

2. Rens klippfisken for skinn og bein, og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver. Skjær poteter og løk i ca. ½ cm tykke skiver.

3. Legg fisk, poteter og løk lagvis i en stor kjele.

4. Del hvitløk i to på tvers og legg i gryta sammen med pepper, laurbærblad, chili, oliven, tomater og olivenolje. La det koke ca. 1 time.

Dette er en rett som man kan spise helt alene uten tilbehør.

Man kan også få kjøpt ferdig utvannet klippfisk i velassorterte butikker.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat