buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Bacalao
Det finnes en mengde oppskrifter på Bacalao rundt om i verden og i Portugal skryter de av at de har en oppskrift for hver dag i året. Her hjemme i Norge er den tomatiserte utgaven den mest brukte.

Publisert: 18.apr.2017 06:11
Oppdatert: 18.apr.2017 06:14

Ingredienser 4 porsjoner:

1 kg utvannet klippfisk

1 kg løk

1 kg potet

2 røde chili

3 boks hakkede hermetiske tomater

10 hele pepper

2 hvitløk

4 laurbærblad

30 svarte oliven

3 dl olivenolje

Slik gjør du:

1. Rens klippfisken for skinn og bein, og skjær den i ca. 2 cm tykke skiver.

Hvis du skal vanne ut klippfisken selv kan du beregne at vekten øker med ca. 35 %. Man kan også få kjøpt ferdig utvannet klippfisk i velassorterte butikker. Beregn da ca. 250 gram per porsjon.

2. Skjær poteter og løk i ca. ½ cm tykke skiver.

3. Legg fisk, poteter og løk lagvis i en stor kjele.

4. Del hvitløk i to på tvers og legg i gryta sammen med pepper, laurbærblad, chili, oliven, tomater og olivenolje. La det koke ca. 1 time.

Dette er en rett som man kan spise helt alene uten tilbehør.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat