buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Bagetter

Publisert: 23.feb.2017 05:24
Oppdatert: 24.feb.2017 05:20

Her er en knallgod oppskrift på små grove bagetter. De er saftige, smakfulle og passer til middagsmaten, frokosten,og matpakka.

750 gr hvetemel

300 gr fullkornshvetemel

1 ts sukker

1 ts salt

1⁄2 pakke gjær

7 dl lunkent vann

100 gr romtemperert smør

Slik gjør du:

1. Smuldre gjær i en bakebolle og ha i mel, sukker, salt og vann.

2. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin med eltekrok. Start maskinen på lav fart, og øk tempoet etterhvert. Elt til deigen er smidig og slipper kanten av bakebollen (ca 15. minutter).

3. Tilsett smør og kjør den videre på sakte fart til du har fått en fin, jevn og smidig deig.

4. Dekk bakebollen med plast, og la den stå til heving på et lunt sted i ca. en time.

5. Ha deigen på et melet bakebord og del den i like store emner. Trill emnene runde og form dem deretter til avlange bagetter.

6. Plasser dem på stekeplater med bakepapir. Dekk bagettene med et klede og etterhev dem til dobbel størrelse. Dette tar ca. 30 minutter.

7. Pensle bagettene med vann, lag tre snitt på skrå i hvert emne med en skarp kniv eller et barberblad og dryss over litt fullkornshvetemel.

8. Stek dem midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter, eller til de har fått en fin gyllen farge.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat