22. okt
 
Bakt torsk med smørsaus og reker
Denne oppskriften med ovnsbakt torsk, smørsaus og reker er en rett du gjerne kan servere når du ønsker å imponere litt. Rekene i sausen øker den totale smaksopplevelsen.

Publisert: 26.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

Denne oppskriften med ovnsbakt torsk, smørsaus og reker er en rett du gjerne kan servere når du ønsker å imponere litt. Rekene i sausen øker den totale smaksopplevelsen.
Dette trenger du (4 porsjoner):

600 g torskefilet, uten skinn og bein
300 g reker, uten skall
1 dl salt
1 l vann

Salat
4 tomater
1 agurk
1 purre
3 ss persille
1 sitron
salt og pepper

Smørsaus
2 dl fløte
75 g smør, usaltet
2 egg
0.5 dl dill

Tilbehør
poteter

Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Kok potetene møre med skallet på. Skjær torsken i serveringsstykker. Rør ut salt i kaldt vann til alt er oppløst. Hell det over fisken og la den trekke i ca. 8 minutter.
(www.godfisk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke