buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Bakt torsk/skrei
Nå er det skreisesong og den er lett å få tak i også herover. Men selvsagt kan «vanlig» torsk også brukes. Godt er det uansett.

Publisert: 09.mar.2017 06:28
Oppdatert: 09.mar.2017 07:06

Ingredienser (4 porsjoner)

800 gr torskefilet

600 gr mandelpoteter

400 gr småløk sjalott- eller stjerneløk

6 ss olivenolje

1 kvast koriander

1 kvast rosmarin

200 gr grovt havsalt

1 stk. sitron

Salt og pepper

Slik gjør du:

Fordel det grove saltet i bunnen av en ildfast form. Behold skallet på løkene og sett dem i saltet med den tykkeste delen ned. Bak i ovn ved 200°C i 30 minutter.

Skrubb potetene og del dem i 5 mm tykke skiver. Vend skivene i 2 ss olivenolje tilsatt grovrevet rosmarin, salt og pepper. Stek potetene på brett eller i form ved 200°C i ca. 25 minutter. De skal bli gylne.

Finhakk koriander og legg halvparten i bunnen av en ildfast form. Legg torskeskivene oppå, og fordel resten av korianderen over. Press over saften av en sitron. Stek fisken i ovn ved 200°C i 10 minutter.

(coop matoppskrift)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat