buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Bakte rotgrønnsaker
Grønnsaker kan du bruke til så mangt, her har vi laget en rett med smak og duft fra Hellas.

Publisert: 31.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
8 poteter
2 gulrøtter
1 knollselleri (sellerirot)
4 båter hvitløk
1 ss smør
1 glass fetaost
1 ts salt
½ ts malt hvit pepper
2 ts tørket oregano
3 dl matfløte
6 stilker frisk kruspersille

Slik gjør du:
Vask og skrell grønnsakene.
Del potetene i båter, gulrøttene og rotsellerien i staver. Skrell hvitløksfeddene.
Smør en ildfast form og legg alle grønnsakene i.
Hell oljen av fetaosten og mos osten grovt med en gaffel.
Dryss fetaost, oregano, salt og pepper over grønnsakene. Hell over matfløten.
Stek retten på nederste rille i stekeovnen på 225° C i 30 minutter.
Dryss over finhakket kruspersille rett før servering.
Server gjerne litt spekeskinke, røkt fisk eller godt brød til.
(melk.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat