buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Benløse fugler
Benløse fugler er en av de gamle klassiske kjøttrettene som er i ferd med å bli glemt. «Fattigmannsfugl» med masse kryddersmak og innmat av finhakket flesk og løk er vel verd arbeidet, og smaker nydelig sammen med grønnsaker, kokte poteter og brun saus.

Publisert: 18.feb.2015 04:00
Oppdatert: 18.feb.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:400 g kjøttdeig60 g spekk eller bacon½ løk½ ts salt¼ ts pepper¼ ts malt nellik¼ ts malt ingefær¼ ts malt allehånde2 ss margarin6 dl vann1 kjøttbuljongterningSlik gjør du:1. Form flate porsjonskaker av kjøttdeigen. Skrell og finhakk løken. Finhakk spekk/bacon.2. Bland sammen krydder og strø det på porsjonskakene. Legg på en blanding av løk og spekk/bacon på midten av kakene og lukk dem igjen. Form dem som avlange boller.3. Stek bollene i margarin. Legg dem over i en gryte med vann og buljongterning og la det småkoke til de er gjennomkokt, ca. 15-20 minutter.Serveres med brun saus og poteter.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat