buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Benløse fugler
Benløse fugler er en klassisk matrett med lange tradisjoner.

Publisert: 27.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig
60 g spekk eller bacon
½ løk
½ ts salt og ¼ ts pepper
¼ ts malt nellik
¼ ts malt ingefær
¼ ts malt allehånde
2 ss margarin
6 dl vann
1 kjøttbuljongterning
Slik gjør du:
1. Form flate porsjonskaker av kjøttdeigen. Skrell og finhakk løken. Finhakk spekk/bacon.
2. Bland sammen krydder og strø det på porsjonskakene. Legg på en blanding av løk og spekk/ bacon på midten av kakene og lukk dem igjen. Form dem som avlange boller.
3. Stek bollene i margarin. Legg dem over i en gryte med vann og buljongterning og la det småkoke til de er gjennomkokt, ca. 15-20 minutter.
Serveres med brun saus.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat