buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Berlin

Publisert: 29.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
Fly til Berlin koster fra noen få hundrelapper og oppover. Spørsmålet er bare hvor fleksibel man er når det gjelder dag og klokkeslett.
Transport i Berlin er svært rimelig. Kjøp et travelcard når du ankommer flyplassen i Berlin. Dette finnes i aviskiosk eller i en betjent skranke for tysk jernbane. For en drøy hundrelapp kan man kjøre med lokaltog, S-bahn og U-bahn og buss så mye man vil i tre dager.
Hotell er billig i Berlin. Her kan man leie rimelige leiligheter, bo på mindre hoteller for kun et par - tre hundrelapper natta - og her kan et par bo på såkalte luksushoteller (5-stjerners) for et par tusen kroner for tre netter. Sjekk for eksempel Steigenberger, Kempinski eller Swiss hotel. Alle tre hoteller har inngangsdør midt i handlestrøket K'damm.
Anbefalt museum er The story of Berlin som også ligger på K'damm. Her får man Berlins historie servert i løpet av en drøy times rundtur.
Muren stod i 28 år, den var 43 kilometer lang - og 3,6 meter høy. Det aller meste er fjernet, men det står noen biter igjen et par steder.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat