buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Berlinerkranser
Berlinerkranser har en fyldig og aromatisk smak, og er manges favoritt til jul.

Publisert: 19.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
2 hardkokte eggeplommer
2 eggeplommer
125 g sukker
250 g romtemperert smør
300 g hvetemel
1 eggehvite til pensling
3 ss perlesukker
Slik gjør du:
1. Gni de kokte eggeplommene godt ut og rør dem sammen med de rå. Tilsett sukkeret og pisk eggedosis.
2. Rør inn romtemperert smør vekselvis med melet. Melmengden må reguleres i forhold til størrelsen på eggeplommene. Elt deigen jevn, men ikke arbeid den for mye. Den kan lett bli kort og vanskelig å trille ut. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet i ca. 1 time.
3. Trill til pølser tynne som en lillefinger, del i ca. 12 cm lange biter og form til små kranser. Sett dem på bakepapirkledd stekebrett. Pensle hver krans med sammenvispet eggehvite og strø med perlesukker.
4. Stek kakene på midterste rille i stekeovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter til de er lysegule og gjennomstekte. Ta dem forsiktig over på en rist når de er litt avkjølt. Vær forsiktig, kakene går lett i stykker.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat