buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
BY THE WAY ESPA: Vinner på mjøsutsikten.Foto: Geir Vestad
 
Best i Hedmark?

Publisert: 23.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
Ifølge DHL-guiden er det slik, for vegkroa på Espa er det eneste spisestedet i Hedmark som har fått en stjerne. Men så er det da også bare spisestedene langs E6 som synes testet i Hedmark.
På menyen står ganske tradisjonell vegkromat, uten noen overraskelse. Hamburgeren fikk et kraftig oppsving, etter at ei Oslo-avis kåret den til vinner i konkurranse med burgeren på et dusin vegkroer.
På den sunne sida er det et bra utvalg salater, selv om de er ganske så enkle. Og 123 kroner for en «Espa-salat» er absolutt dyrt nok. Heller ikke ørretfileten til 165 kroner byr på mer enn det høyst ordinære.
By the Way på Espa representerer for mange turister det første møtet med hedmarksmat. I så måte har stedet en viktig funksjon. Dette kunne ha vært et sted som sier noe om at nå får du hedmarksmat. Men slik fungerer det jo ikke. For her er det tydelig ikke lokalt særpreg som det skal legges vekt på.
Likevel er det nettopp det lokale som er stedets fremste fortrinn. For By the Way på Espa har en mjøsutsikt som det ikke er mange stedene som kan vise maken til, enten en sitter ute eller ved et av vindusbordene. I klassen for mjøsutsikt er stedet verdt både en og to stjerner.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat