buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
TRINE SANDBERG: Matbloggerens bok leder i julesalget.
 
Bestselgende kokebok

Publisert: 29.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Norges største matblogger, Trine Sandberg, ligger også an til å bli årets vinner på matbokmarkedet. «Trines mat» er nå oppe i 37.000.
Gjennom tilbakemeldinger hun har fått på bloggen sin, vet Trine Sandberg sannsynligvis en god del om hva vi liker å spise. Og i boka har hun samlet sine mest populære retter, lesernes favorittoppskrifter, ukemenyer som kan varieres og mye mer. Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, venninnemat, sommermat, fristelser fra havet, høstmat i vennelag, familiemiddager, romantisk 3-retter, ukemeny på budsjett og kakefavoritter.
Kokeboka inneholder over 120 oppskrifter. Og både i tekst og bilder handler det om lettlaget mat og hyggelige stunder med familie og venner.
Det er Cappelen Damm som er utgiver, for øvrig samme forlag som tidligere i år utga Charlotte Mohns «Charlottes viltkokebok», som ikke minst lokalt ligger an til å selge godt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat